Tulips

Tulips... I just love them! They are the perfect flower to mark the beginning of a new and colourful year. Tulips go with the first sunny days in early spring, with drinking coffees in the garden, blooming tulips all around, simply enjoying life. Watching tulips in bloom makes everybody happy! In our web store you may find a nice assortment of tulips, in different shapes and colours, all very well-suited to be planted in a garden.

Bij Fluwel hebben we hart voor tulpen. Tulpen zijn natuurlijk de bekendste bolbloem in onze webshop, wie aan bloembollen denkt, zal in de eerste plaats aan tulpen denken. Tulpen zijn uitgegroeid tot het symbool van Nederland, het symbool van bolbloemen en tot één van de symbolen van bloemen in het algemeen; ze markeren het begin van de lente en zetten uw tuin in vuur en vlam met hun prachtige volle kleuren.

Bij Fluwel worden bijzondere tulpen verkocht, tulpen die door ons zijn geselecteerd omdat ze anders zijn dan andere tulpen. Veel van de tulpenbollen die u bij ons koopt zijn maar beperkt verkrijgbaar, in kleine oplagen, dus u koopt zeker bloemen die uniek zijn. Dat is natuurlijk erg aanterkkelijk. Ook voor andere bloembollen in de webshop van Fluwel geldt dat ze bijzonder zijn, en juist daarom onze aandacht verdienen. Fluwel houdt van bloemen!